Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mathijsen fit voor Villarreal - AZ


6 april 2005 - Co Adriaanse kan morgenavond gewoon een beroep doen op verdediger Joris Mathijsen, zo meldt NOS Teletekst. De international kampte met knieklachten maar is fit genoeg bevonden om morgen met AZ te spelen in het eerste kwartfinaleduel tegen Villarreal.


Volgens Adriaanse is het van belang dat AZ in ieder geval een goal scoort in het stadion El Madrigal. "Zij hebben met Jose Mari, Sorin en Riquelme uitstekende spelers die overal kunnen scoren. Als het 0-0 blijft of zij winnen met 1-0, dan word je zeker uitgeschakeld. Daarom moeten we risico's nemen," aldus Co Adriaanse tegenover de NOS.

Wed met VoetbalPlus.nl gratis op Villarreal - AZ en Ajax - Willem II!
De bookmakers zien het somber in voor AZ, Villarreal is duideijk favoriet. MrBookmaker.com betaalt 1,52 keer de inzet voor een zege van Villarreal. Een uitzege voor AZ is goed voor 6 keer de inzet. Een gelijkspel brengt 3,60 keer de inzet op. Was Lyon tegen PSV ook geen favoriet? Alles is dus mogelijk.


Indien je je via deze link registreert mag je voor 15 euro GRATIS wedden. Indien je 15 euro inzet op bijvoorbeeld winst van AZ en Ajax, en AZ wint niet, dan krijg je je 15 euro terug. Winnen AZ en Ajax wel dan krijg je 115,20 euro! Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van MrBookmaker.Registreer je bij MrBookmaker en wed 15 euro GRATIS!Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!