Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Youssef Sofiane keert al weer terug naar Engeland


7 april 2005 - Youssef Sofiane vertrekt al weer bij Roda JC. De aanvaller werd afgelopen winterstop voor een half seizoen gecontracteerd maar keerde al weer terug naar Engeland. Volgens Roda JC zijn de voornaamste redenen heimwee en de sportieve malaise. Sofiane kwam bij Roda nauwelijks aan spelen toe, ook niet toen besloten werd om Cristiano te opereren. De Franse aanvaller speelde mee in drie duels, drie maal als invaller.


,,Sofiane zat op een dood spoor'', vertelt Roda-trainer Wiljan Vloet in dagblad De Limburger. ,,Net vader geworden, maar zijn kind bijna niet kunnen zien omdat zijn vriendin en de baby nog in Engeland zaten. Er waren allerlei problemen om ze over te laten komen. Daarnaast lukte het voetballend ook niet.''

Sofiane liet maandagavond verstek gaan bij een duel van het beloftenelftal. ,,Dat kunnen we natuurlijk niet accepteren'', zegt algemeen directeur Frank Rutten. Sofiane heeft bij het Engelse West Ham United nog een doorlopend contract, wanneer Roda JC positief was geweest over de speler had men hem transfervrij kunnen contracteren. Een deel van de transferrechten zou dan in handen blijven van West Ham.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!