Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord stelt beslissing over Snoyl uit


7 april 2005 - Feyenoord beslist pas aan het einde van het seizoen over Ferne Snoyl. De verdediger wordt momenteel door de Rotterdammers verhuurd aan FC Den Bosch. Snoyl had vandaag een gesprek met Feyenoord trainer Ruud Gullit en technisch directeur Mark Wotte over zijn toekomst bij de club uit De Kuip.


Mark Wotte op de webiste van Feynoord: ´We hebben geconstateerd dat Ferne vooruitgang heeft geboekt bij Den Bosch, maar willen pas na de laatste speeldag definitief beslissen of Ferne nog een jaar wordt uitgeleend of dat hij terugkeert bij de A-selectie van Feyenoord.’ De 20 jarige Snoyl speelde dit seizoen al twintig duels voor FC Den Bosch in de Eredivisie, vorig seizoen speelde hij al acht duels voor Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!