Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ aast op Marcus Allbäck'


10 april 2005 - AZ overweegt voormalig Heerenveen aanvaller Marcus Allbäck terug te halen naar de Nederlandse velden, zo meldt De Telegraaf. De aanvaller speelt momenteel in de Bundesliga bij Hansa Rostock. De ploeg is echter verwikkeld in een strijd tegen degradatie en bezt momenteel de voorlaatste plaats in de Bundesliga. Bij degradatie zou de aanvaller voor een kleine transfersom mogen vertrekken.


AZ moet zich voor volgend seizoen minimaal versterken met een extra aanvaller. Robin Nelisse gaf in een eerder stadium al te kennen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, de aanvaller zal zijn aflopende contract dan ook niet verlengen. AZ staat open voor een vertrek van Ali Elkhattabi. De aanvaller kampt met vliegangst en wil daarnaast meer aan spelen toe komen.

Nadat eerder Patrick kluivert in verband werd gebracht met AZ is het nu dus de beurt aan Marcus Allbäck. De aanvaller verruilde pas afgelopen zomer Aston Villa voor Hansa Rostock maar lijkt zelf ook wel in te zijn voor een terugkeer naar Nederland. Overigens wordt ook de naam van Ajax aanvaller Anastasiou genoemd bij AZ. De Griekse aanvaller heeft een aflopend contract in Amsterdam en kan fungeren als de ideale pinchhitter.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!