Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord in slecht duel langs NAC


10 april 2005 - Feyenoord heeft vandaag vrij eenvoudig met 2-0 gewonnen van NAC Breda. Het duel was zeker niet van een hoogstaand niveau. De thuisploeg kon het eerste half uur goed meekomen met Feyenoord doordat men met veel strijd en passie voetbalde. Naar mate het duel vorderde had NAC niet meer die kracht om het Feyenoord echt moeilijk te maken.


NAC had in het eerste half uur de betere kansen. Zo was Ali Boussaboun, volgend seizoen onder contract bij Feyenoord, dichtbij de openingstreffer. Zijn afstandschot werd gekeerd door Gabor Babos. Ook Lurling was dichtbij een treffer, van dichtbij schoot hij echter naast. Het was toch Feyenoord wat uiteindelijk de leiding nam. Salomon Kalou scoorde een paar minuten voor rust de 1-0.

In de tweede helft viel er meer ruimte. Balverlies aan Feyenoord kant hielp NAC nog in de wedstrijd. Feyenoord mistte daarnaast ook nog eens een aantal kansen, onder meer Kalou en Kuijt waren dichtbij de tweede treffer. Het duel werd pas acht minuten voor tijd door Feyenoord beslist. Een bekeken afstandsschot van Shinji Ono bezorgde Feyenoord opnieuw de drie punten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!