Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse lijkt Yakubu te kunnen kopen


12 april 2005 - Het lijkt erop dat Vitesse de financiŽring om Abubakari Yakubu over te nemen van Ajax bijna rond heeft. De Arnhemse club kan tot 15 april de opties tot koop te lichten. Vitesse heeft Yakubu dit seizoen van Ajax gehuurd. De technische staf van Vitesse is zo tevreden over de Ghanese middenvelder, dat besloten is om de eenzijdige optie tot koop te lichten. Daarvoor moet de Arnhemse club een bedrag van 750.000 euro opbrengen.

Een deel van het bedrag is gestort door supporters van Vitesse die onlangs een collecte hielden. Als Yakubu eigendom wordt van Vitesse, bestaat ook de mogelijkheid om hem met winst door te verkopen. Onder meer PSV en Olympique Lyon toonden al interesse. (Omroep Gelderland)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!