Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse contracteert spits Jong Ajax


12 april 2005 - Vitesse heeft zich voor volgend seizoen weten te versterken met Etienne Esajas. De aanvaller komt momenteel uit in het elftal van Jong Ajax. In Amsterdam had de aanvaller een aflopend contract waardoor hij komende zomer transfervrij naar Vitesse komt. Esajas tekende bij Vitesse een 3-jarig contract met een optie voor nog eens een seizoen.


De 20 jarige aanvaller speelt het liefst als linksbuiten maar kan ook uit de voeten op de rechterkant. Voor de aanvaller zou ook belangstelling hebben bestaan van FC Utrecht en SC Heerenveen

Manager Voetbal Jan Streuer van Vitesse op de website van de Arnhemse club: " Esajes is talentvol, technisch vaardig, snel en hij beschikt over een prima mentaliteit. Een publieksspeler bovendien die op zijn positie als linkerspits voor het nodige vermaak zal gaan zorgen. Uiteraard moet hij zich nog bewijzen, maar we zien in hem een speler voor de toekomst. De nabije toekomst of iets verder weg, dat hangt van zijn ontwikkeling af."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!