Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bart Goor twijfelgeval voor Klassieker


15 april 2005 - Naast de afwezigheid van Nicky Hofs, Pascal Bosschaart en misschine Romeo Castelen, moet Feyenoord het zondag tegen in de Klassieker wellicht ook doen zonder Bart Goor. Op korte termijn zal duidelijkheid komen omtrent zijn inzetbaarheid zondag.


De Belgische aanvoerder van de Rotterdammers bleef gisteren tijdens de training uit voorzorg binnen, zo meldt het Algemeen Daglad. Vandaag zal hij, net als de aan zijn kuit geblesseerde Castelen, uitgebreid getest worden om te kijken of hij zondag weer inzetbaar is.

‘Feyenoord favoriet tegen Ajax’

De bookmakers zien Feyenoord als favoriet, ondanks hun verrassende nederlaag tegen FC Den Bosch afgelopen woensdag. MrBookmaker.nl betaalt 2,20 keer de inzet als Feyenoord in de eigen Kuip wint. Een zege oor Ajax is goed voor 2,85 keer de inzet. Een gelijkspel staat voor 3,40 keer de inzet.Indien je je via deze link registreert mag je voor 15 euro GRATIS wedden. Indien je 15 euro inzet op bijvoorbeeld winst van Ajax en de Amsterdammers winnen niet, dan krijg je je 15 euro terug. Wint de ploeg van Danny Blind wel dan krijg je 42,75 euro! Je kunt je mogelijke winstbedrag verhogen door in te zetten op bijvoorbeeld Willem II-PSV en AZ-NAC. Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van MrBookmaker.Registreer je bij MrBookmaker en wed 15 euro GRATIS!Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!