Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Vaart en Maxwell weigeren bij te tekenen


16 april 2005 - Rafael van der Vaart en Maxwell lijken Ajax komende zomer te gaan verlaten, zo meldt AT5. Het tweetal wil vooralsnog niet bijtekenen en zullen zodoende verkocht moeten worden om te voorkomen dat ze in de zomer van 2006 transfervrij vertrekken. Hans Vonk zal op korte termijn een nieuw 1-jarig contract tekenen, de doelman heeft in Amsterdam een aflopend contract.


Ajax zal dus in ieder geval Maxwell en Rafael van der Vaart verkopen. Het lijkt er ook op dat daar nog een keeper bij komt. Hans Vonk tekent een contract als tweede doelman waardoor Lobont of Stekelenburg overbodig lijkt te worden. Helemaal omdat de jonge Kenneth Vermeer de garantie heeft dat hij derde doelman zal worden.

Danny Blind heeft de clubleiding van Ajax overigens te kennen gegeven graag door te willen met Steven Pienaar en Tomas Galasek. De beide middenvelders hebben in Amsterdam ook een verbintenis tot de zomer van 2006.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!