Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV kan Oscar Moens 1 keer passeren


17 april 2005 - PSV had het vandaag bijzonder moeilijk tegen Willem II. Kansen waren er voldoende, doelpunten maar weinig. Willem II mag haar doelman Oscar Moens wel bedanken. De doelman stond keer op keer in de weg om de spelers van PSV van scoren af te houden. Robert scoorde na 62 minuten de enige treffer.

PSV speelde vanmiddag zonder de lichtgeblesseerde Ji-Sung Park en Jan Vennegoor of Hesselink. Beasley en Sibon mochten in de basis beginnen. Sibon kon zich vandaag niet onderscheiden met een doelpunt, dat kon de Braziliaanse invaller Robert wel. De aanvaller scoorde na 62 minuten de enige treffer. In de slotfase moest Phillip Cocu met twee maal geel nog van het veld, zodoende mist hij het halve finale duel in de Amstel Cup tegen Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!