Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord underdog in halve finale Amstel Cup


18 april 2005 - De Kuip is niet langer een onneembare vesting, zo denken de bookmakers. Feyenoord wordt komende woensdag in het halve finale Amstel Cup duel tegen PSV zelfs gezien als de underdog. Het spel van PSV zowel nationaal als internationaal heeft een grote indruk gemaakt op de bookmakers. Het is voor Feyenoord komende woensdag de laatste kans op een prijs.


Volgens bookmakers is Feyenoord dus de underdog in het duel tegen PSV. Een zege voor Feyenoord levert namelijk 2,60 keer het ingelegde bedrag op. Voor een zege van PSV is dat 2,30 maal de inleg. Een gelijkspel, wat een verlenging zal opleveren levert 3,30 keer de inzet op.

MrBookmaker heeft nu in samenwerking met VoetbalPlus.nl een aantrekkelijek actie. Ieder nieuw lid die zich registreert kan voor 15 euro gratis inzetten. Zet bijvoorbeeld 15 euro op Feyenoord in. Wint Feyenoord niet van PSV, dan krijg je deze 15 euro gewoon weer terug! Wint Feyenoord wel dan win je 39 euro. Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van MrBookmaker. Klik hier om je te registreren en (gratis) in te zetten!

Natuurlijk kan je ook inzetten op andere wedstrijden. Woensdag wordt bijvoorbeeld ook Willem II gespeeld. Ajax is voor de bookmakers de grote favoriet. 1,60 maal je inzet wordt uitgekeerd voor winst, voor Willem II is dat 4,70. Een gelijkspel levert 3,50 op. Combineer wedstrijden om tot een hogere winst te komen. Verliezen kan je op je eerste inzet toch niet!

Voor meer informatie MrBookmaker.nlVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!