Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen volgt Koen van de Laak


18 april 2005 - SC Heerenveen volgt de verrichtingen van Koen van de Laak. De 22 jarige aanvaller van FC Den Bosch moest Klaas-Jan Huntelaar opvolgen, die nadrukkelijk in de belangstelling staat van zowel AZ als Glasgow Rangers. Van de Laak heeft bij Den Bosch een doorlopend contract en maakte vorige week nog grote indruk in het duel FC Den Bosch - Feyenoord door twee keer te scoren.


Van de Laak is clubtopscorer van FC Den Bosch en werd al diverse malen in verband gebracht met SC Heerenveen. De aanvaller is al weer bezig aan zijn vijfde volledige seizoen in het betaald voetbal en zal voor zijn ontwikkeling nu eens een stapje omhoog moeten doen. Mogelijk dat Van de Laak evenals twee andere spelers uit de jeugdopleiding van FC Den Bosch ook Heerenveen als tussenstop gaat gebruiken. Anthony Lurling maar natuurlijk ook Ruud van Nistelrooy deden dat eerder.

Naast de interesse in Van de Laak meldt Voetbal International hoofdredacteur Johan Derksen dat Heerenveen ook belangstelling heeft in Nico Kranjcar. Krancjar is aanvoerder van Jong Kroatië, de 20 jarige speler zou Mika Väyrynen moeten vervangen. De Finse middenvelder wil komende zomer uit Heerneveen vertrekken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!