Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord verhuurt De Ceulaer aan RKC


19 april 2005 - Feyenoord meldt in de eigen Feyenoord Krant dat Benjamin De Ceulaer minimaal een half jaar wordt verhuurd aan RKC Waalwijk. De aanvaller komt komende zomer over van het Belgische Sint Truiden. Feyenoord verhuurt de 21 jarige speler voor een seizoen aan RKC Waalwijk, maar wanneer hij zich voldoende ontwikkelt wordt de speler mogelijk al in de winterstop teruggehaald.


Daarnaast wordt in de Feyenoord Krant gemeld dat er voor Alfred Schreuder geen plaats meer is in Rotterdam. De middenvelder wordt dit seizoen al door Feyenoord verhuurd aan RKC Waalwijk. Schreuder kan volgend seizoen in Waalwijk blijven maar ook een andere voormalig werkgever, NAC Breda, heeft zich gemeld. Schreuder heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2006.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!