Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guus Hiddink afwezig bij Feyenoord - PSV


20 april 2005 - PSV lijkt vanavond de halve finale van de Amstel Cup in Rotterdam tegen Feyenoord te zien als een tussendoortje. Guus Hiddink bekijkt vanavond AC Milaan in competitieverband en is dus niet aanwezig op de bank. Jan Vennegoor of Hesselink wordt uit voorzorg aan de kant gehouden en ook het meespelen van Phillip Cocu en André Ooijer is nog onzeker.


Jan Vennegoor of Hesselink kampt met een lichte hamstringblessure. De aanvaller speelde ook al niet in het uitduel tegen Willem II wat PSV zondag met 1-0 won door een goal van Robert. Ooijer haakte gisteren vroegtijdig af bij de PSV training na een tik op zjin kuit. Cocu heeft een kneuzing aan zijn linkerbeen opgelopen in het duel met Willem II.

Volgens de bookmakers is Feyenoord vanavond de underdog in het duel tegen PSV. Een zege voor Feyenoord levert namelijk 2,65 keer het ingelegde bedrag op. Voor een zege van PSV is dat 2,30 maal de inleg. Een gelijkspel, wat een verlenging zal opleveren levert 3,40 keer de inzet op.

MrBookmaker heeft nu in samenwerking met VoetbalPlus.nl een aantrekkelijek actie. Ieder nieuw lid die zich registreert kan voor 15 euro gratis inzetten. Zet bijvoorbeeld 15 euro op Feyenoord in. Wint Feyenoord niet van PSV, dan krijg je deze 15 euro gewoon weer terug! Wint Feyenoord wel dan win je 39,75 euro. Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van MrBookmaker. Klik hier om je te registreren en (gratis) in te zetten!

Voor meer informatie MrBookmaker.nlVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!