Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toekomst Amoah bij Vitesse onzeker


20 april 2005 - De toekomst van Matthew Amoah bij Vitesse is vooralsnog onduidelijk. Het contract van de huidige topscorer loopt in de zomer van 2006 af. Amoah scoorde dit seizoen tot dusver 11 goals in 29 competitieduels. Vorig seizoen waren dat er slechts vier in elf duels.

"Er zijn twee opties", aldus manager Voetbal Jan Streuer. "We breken dat contract open of we verkopen hem komende zomer. Hij heeft een goede reputatie en normaal gesproken zit hij ieder jaar bij de beste acht doelpuntenmakers in de competitie. Hij heeft een goed contract en het zal niet meevallen om hem nog een beter salaris te bieden." Amoah heeft tot dusverre nog niets van Vitesse gehoord. Streuer wil nog wel gaan praten met de Ghanese aanvaller. (Omroep Gelderland)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!