Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV toont interesse voor Edouard CissÚ


22 april 2005 - De Franse krant L'Equipe meldt vandaag dat PSV in een vergevorderd stadium is om middenvelder Edouard CissÚ van Paris Saint-Germain aan te trekken. PSV is al langere tijd op zoek naar vervangers voor Johan Vogel en Mark van Bommel, die komende zomer transfervrij zullen vertrekken vanwege een aflopend contract. CissÚ heeft nog een contract voor een jaar bij Paris Saint-Germain en zodoende zal de transfersom niet hoger zijn dan twee miljoen euro.

CissÚ tekende afgelopen zomer pas bij Paris SG na een succesvol seizoen bij AS Monaco. Dit seizoen kwam de speler minder in actie en lijkt wel toe te zijn aan een nieuwe club. Overigens meldt L'Equipe dat ook Ajax interesse heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!