Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch pakt punt in Nijmegen


24 april 2005 - FC Den Bosch hoopt nog altijd directe degradatie te ontlopen. Na de 4-1 zege vorige week tegen Feyenoord is het geloof weer helemaal terug. Afgelopen zondag werd nog wel thuis met 2-0 verloren van FC Groningen vandaag pakte men echter weer een punt in Nijmegen. In De Goffert eindigde het duel in 2-2. FC Den Bosch speelt van de laatste vier duels er drie thuis.


NEC probeerde FC Den Bosch al snel op achterstand te zetten, maar slaagde daar niet in. Vlak na rust was het zelfs Powel die FC Den Bosch op voorsprong zette op aangeven van uitblinker Van den Ouweland. Via Tininho kwam NEC na een klein uur spelen weer op gelijke hoogte.

Er kwam steeds meer druk te staan op de Bossche verdediging, FC Den Bosch loerde op de counter. Een tweede Nijmeegse treffer leek dan ook onvermijdelijk. Het was Bart van den Eede die negen minuten voor tijd uiteindelijk de 2-1 scoorde. In de slotminuut maakte Van den Ouweland te gelijkmaker. FC Den Bosch verkleint daarmee de achterstand op De Graafschap tot twee punten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!