Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ji-Sung Park lijkt bij PSV te blijven


25 april 2005 - Ji-Sung Park lijkt ook volgend seizoen nog voor PSV te spelen, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Zuid Koreaanse middenvelder staat in de belangstelling van diverse Engelse en Spaanse clubs. PSV wil het contract zodoende graag opwaarderen van de 24 jarige Park. De ouders van Park, die een gedeelte van het jaar in Nederland wonnen, hebben aangegeven dat het voor Park beter zou zijn als hij nog een seizoen bij PSV zou blijven.


Park kwam in de winterstop van het seizoen 2002/2003 naar Eindhoven. De supporters van PSV reageerden sceptisch op zijn komst. Ruim 2,5 jaar later is Park uitgegroeid tot een van de betere PSV-spelers. De middenvelder scoorde dit seizoen al zevenmaal in 25 duels en was daarnaast direct betrokken bij een groot aantal goals.

De speler heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2006. PSV zou de speler graag tot de zomer van 2009 aan zich binden. Park en zijn ouders zijn een langer dienstverband best zitten maar willen maar een contract tekenen tot de zomer van 2007.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!