Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nog altijd geen Nederlands paspoort voor Kalou


25 april 2005 - Het is nog altijd onzeker of Salamon Kalou een Nederlands paspoort krijgt. De KNVB en Feyenoord proberen een versnelde naturalisatie in gang te zetten zodat de aanvaller kan spelen op het WK van spelers onder 20 jaar komende zomer in ons land. Minister Rita Verdonk van Vreemdelingenzaken moet hier nog wel voor instemmen. Normaal gesproken krijgt men pas een Nederlands paspoort als men vijf jaar in Nederland woont.

Ruud Gullit in het Algemeen Dagblad: ,,Het zou echt heel jammer zijn wanneer Salomon tot 2008 moet wachten voordat hij de Nederlandse nationaliteit kan aanvragen'', zegt Gullit. ,,Zonde voor hem, voor Oranje en in de laatste plaats voor Feyenoord.'' Kalou is geboren in Ivoorkust.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!