Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Club Brugge laat Simons niet zo maar gaan


25 april 2005 - Feyenoord heeft duidelijk interesse in de aanvoerder van Club Brugge Timmy Simons. Feyenoord coach Ruud Gullit als wel diens assistent Zeljko Petrovic zaten afgelopen weekend al op tribune om de speler te bekijken. Verwacht werd dat Brugge in zou stemmen met een transfersom van rond de drie miljoen euro. Club Brugge ontkent dat nu.


Het genoemde mogelijke transferbedrag van drie miljoen euro wordt weggelachen door algemeen directeur Antoine Vanhove. "We zijn niet zot, hé. En dan nog. Laten we Simons vertrekken, dan breken de supporters het kot af", zegt Vanhove in de Belgische krnat Het Laatste Nieuws. Het lijkt er dus op dat Brugge erg moeilijk gaat doen. Het is nog maar de vraag of Feyenoord meer dan drie miljoen euro kan ophoesten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!