Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV woensdag zonder Beasley


2 mei 2005 - PSV moet het in het Champions League-duel tegen AC Milan stellen zonder DaMarcus Beasley. De Amerikaanse aanvaller raakte vrijdag geblesseerd in het uitduel tegen FC Twente (2-2). Mogelijk dat de speler dit seizoen helemaal niet meer in actie komt na een harde charge van FC Twente verdediger DaniŽl Majstorovic.


Het leek er op dat Beasley woensdag gewoon zou kunnen spelen. De aanvaller leek slechts een vleeswond te hebben opgelopen en een kneuzing aan het onderbeen. Onderzoek vandaag heeft uitgewezen dat de speler een band heeft verrekt in zijn knie. Hierdoor zal de speler drie tot vijf weken uit de roulatie zijn.

Op korte termijn zal technische staf in overleg met de medische staf van PSV ook de knoop doorhakken over de twijfelgevallen Jefferson FarfŠn, Ji-Sung Park en Wilfred Bouma. Het drietal lijkt woensdag te kunnen spelen. PSV verloor het eerste duel tegen AC Milan met 2-0 en moet dus hopen op een wonder om de Champions League finale te bereiken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!