Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw speler Jong AZ naar Stormvogels Telstar


2 mei 2005 - Luc Nijholt neemt komende zomer een tweede speler mee van Jong AZ naar Stormvogels Telstar. Nijholt werd onlangs kampioen met Jong AZ in de reserve eerste divisie. Vorige week maakte de club uit Velsen al bekend Jordy van Wijk te hebben gecontracteerd, daar komt nu ook Magid Jansen bij.


De 21 jarige linksback moet nog wel een medische keuring ondergaan, daarna lijkt niets meer in de weg te zitten voor een 2-jarige verbintenis. Jansen, die de gehele linkerflank kan bestrijken, had ook een aanbieding op zak tot contractverlenging bij AZ. Vanwege de hevige concurrentie besloot hij de 1-jarige aanbieding naast zich neer te leggen en voor Stormvogels Telstar te tekenen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!