Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag volgt Schotse back


2 mei 2005 - ADO Den Haag volgt zeer nauwlettend de verrichtingen van de Schotse verdediger David McNamee. De 24 jarige rechtsback komt momenteel uit voor Livingston, de nummer tien van de Schotse Premier League. McNamee werd afgelopen zaterdag zelfs door ADO Den Haag trainer Frans Adelaar bekeken in het competitietreffen tussen Livingston en Dunfermline Athletic.


McNamee moet bij ADO Den Haag Gill Swerts vervangen, zo weet de Haagsche Courant. ADO Den Haag heeft voor de positie van rechtsback alleen nog DaniŽl Rijaard. De verdediger heeft in Den Haag een aflopend contract maar een aanbieding in beraad.

McNamee speelde al bij drie clubs. De speler begon zijn loopbaan bij Saint Mirren en maakte daar een grote indruk. Zoals zo veel Schotse talenten werd hij al snel aangetrokken door een Engelse club. Blackburn Rovers contracteerde de speler in de zomer van 1999.

Zonder ook maar 1 minuut te hebben gespeeld in de Premier League keerde McNamee in 2002 weer terug naar Schotland om te gaan spelen voor Livingston. Nu mag de speler het mogelijk gaan proberen in het Zuiderpark. Een andere Schotse speler zal komende zomer juist Den Haag verlaten. De familie van Jamie Smith heeft heimwee, de middenvelder lijkt te gaan tekenen voor Aberdeen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!