Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Newcastle United aast op Majstorovic


2 mei 2005 - Newcastle United heeft meer dan gewone belangstelling in DaniŽl Majstorovic van FC Twente. De Zweedse verdediger is bezig aan zijn eerste seizoen in Enschede maar het is goed mogelijk dat het daar ook bij blijft. De Engelse Premier Leagueclub heeft komende zomer een oorlogskas van 35 miljoen euro voor transfers.

Majstorovic heeft zich sinds zijn komst van MalmŲ FF ontpopt tot een van de betere verdedigers van de Nederlandse velden. De speler is wel omstreden vanwege zijn harde spel. Een harde tackle of het optimaal gebruiken van zijn ellebogen in de lucht hoort voor veel Nederlanders niet tot het voetbalspel. Majstorovic doet het wel soms ook te hard, zoals bijvoorbeeld tegen Martin Drent, maar mede door zijn spel speelt Twente nog altijd om Europees voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!