Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord volgt Peter Niemeijer


3 mei 2005 - Mark Wotte heeft tegenover het Algemeen Dagblad aangegeven dat Feyenoord belangstelling heeft voor FC Twente-middenvelder Peter Niemeyer. Wotte zei Niemeyer 'interessant' te vinden, maar eerst te willen zoeken naar een meer ervaren (verdedigende) middenvelder. Daarbij doelt hij natuurlijk voornamelijk op Timmy Simons. Feyenoord heeft zich ook nog niet gemeld bij Niemeyer's zaakwaarnemer.


Niemeyer bezig aan zijn derde seizoen bij FC Twente en staat nog tot medio 2007 onder contract in Enschede. De 21-jarige Duitser is een vaste waarde in de ploeg van coach Rini Coolen, waarin hij als defensieve middenvelder opereert. Dit seizoen kwam hij 24 keer in actie en scoorde hij één keer.

In het Algemeen Dagblad wordt overigens ook melding gemaakt dat Ruud Gullit al twee maal heeft gesproken met Wim Jansen over een mogelijke functie bij Feyenoord. De oud-speler van onder meer Feyenoord en Ajax was begin jaren negentig de technisch verantwoordelijke bij Feyenoord, de supporters zouden een terugkeer van Jansen erg zien zitten. (http://www.fr-fans.nl/)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!