Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Eindhoven versterkt zich met Van Leerdam


3 mei 2005 - FC Eindhoven heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Ilja van Leerdam. De 26 jarige middenvelder komt over van De Graafschap waar hij een aflopend contract had. Een beslissing over het al dan niet verlengen van zijn verbintenis bij de Superboeren zou pas na de competitie worden genomen dan is pas duidelijk waar De Graafschap volgend seizoen zou acteren.


Ilja van Leerdam wilde echter zekerheid. De 26 jarige middenvelder tekende nu bij FC Eindhoven. De middenvelder moet met zijn ervaring leiding gaan geven op het veld aan de jonge PSV-talenten die men volgend seizoen gestald gaat krijgen. Eindhoven wordt namelijk een satellietclub van PSV. Van Leerdam speelde de afgelopen vier seizoenen voor De Graafschap, eerder kwam hij uit voor Helmond Sport.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!