Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Allbäck open voor terugkeer naar Heerenveen


3 mei 2005 - Marcus Allbäck zou graag weer voor SC Heerenveen voetballen. Dat zei de aanvaller in reactie op vragen die de bezoekers van AbeLenstra.com hem onlangs konden stelden. Allbäck speelt op dit moment voor het Duitse Hansa Rostock. Hij verruilde in 2002 SC Heerenveen voor Aston Villa, maar kwam daar nauwelijks aan spelen toe. Zijn periode bij Heerenveen is nog steeds zijn meest succesvolle tot nu toe. De aanvaller scoorde in Nederland 25 doelpunten in 48 comeptitie-wedstrijden.


Op de vraag of hij weer voor SC Heerenveen zou willen spelen, zegt Allbäck: ,,Ja! Dat lijkt me geweldig. Ik heb het prima naar mijn zin gehad in Nederland. Zowel mijn vrouw als ik kunnen ons voorstellen dat we terug zouden komen. Dus het zou wat mij betreft best mogelijk zijn om weer in het Abe Lenstra Stadion te spelen.''

AZ toonde enige tijd geleden belangstelling voor Allbäck. Dat hij zo stellig zegt dat hij terug zou willen keren naar Heerenveen is opmerkelijk, omdat hij eerder niet in wilde gaan op vragen over de belangstelling van AZ. Op de vraag of hij liever voor AZ of SC Heerenveen speelt, wil de spits overigens niet ingaan.

Marcus Allbäck speelt op dit moment in de Bundesliga voor Hansa Rostock. Hij verruilde in 2002 SC Heerenveen voor Aston Villa, maar kwam daar nauwelijks aan spelen toe. Zijn periode bij Heerenveen is nog steeds zijn meest succesvolle tot nu toe. Hij scoorde in Nederland 25 doelpunten in 48 comeptitie-wedstrijden. Het volledige interview met Marcus Allbäck wordt overigens later deze maand pas gepubliceerd op AbeLenstra.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!