Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV kan beschikken over Wilfred Bouma


3 mei 2005 - Wilfred Bouma is morgenavond gewoon inzetbaar voor PSV in het halve finale duel van de Champions League tegen PSV. De verdediger kampte met een rugblessure en trainde gisteren nog niet eens mee met de groep. Het is een meevaller voor PSV coach Guus Hiddink die het woensdag moet stellen zonder geschorste Ooijer. Theo Lucius zal hoogstwaarschijnlijk de rechtsback gaan vervangen.


Voor de spitspositie kiest Hiddink in tegenstelling tot het uitduel voor Jan Vennegoor of Hesselink. Bij het duel in Milaan koos Hiddink voor het trio Beasley, Park en Farfan. De eerstgenoemde speler, Beasley, is nu geblesseerd.

PSV kan mogelijk gebruik maken van de onzekerheid waarin Milan op dit moment verkeert. De club kan komend weekend een grote slag slaan in de Serie A. Milan speelt een thuiswedstrijd tegen Juventus, de nummer twee van Italie met evenveel punten als het elftal van Ancelotti. Winst, met dan nog drie wedstrijden te gaan zou de club dichtbij een nieuwe titel brengen. Milan lijkt geen risico's te willen nemen.

PSV is woensdag de favoriet in eigen stadion. MrBookmaker keert 2,50 maal je inzet uit voor winst van het elftal van Guus Hiddink. Voor winst van Milan is dat 2,65. Een gelijkspel levert 3,10 maal je inzet op.

Indien je je via deze link registreert mag je voor 15 euro GRATIS wedden op een wedstrijd, bijvoorbeeld PSV - AC Milan. Indien je inzet op bijvoorbeeld winst van PSV, en PSV wint niet, dan krijg je je 15 euro terug. Wint PSV wel dan win je 37,50 euro! Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van MrBookmaker.

Registreer je bij MrBookmaker en wed 15 euro GRATIS!Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!