Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spelers Vitesse positief over plan Aalbers


3 mei 2005 - De spelers van Vitesse zijn positief over een terugkeer van Karel Aalbers bij de club "De bedragen waarmee hij komt zijn voor Vitesse natuurlijk zeer interessant. De club kan dan verder groeien", vindt spits Igor Gluscevic. Richard Knopper heeft ook hoge verwachtingen: "Als je hoort wat het allemaal inhoudt, denk ik dat het heel goed zou zijn voor de club. Of het daadwerkelijk zover zal komen, moeten we nog afwachten." Dat een sponsor jaarlijks 8 miljoen euro in de club wil investeren, spreekt doelman Harald Wapenaar wel aan: "Dan teken ik direct voor vijf jaar bij."


Michael Dingsdag kent Aalbers nog: "Hij keek altijd bij de jeugd. Hij is een echte clubman, ik ben benieuwd of hij nu kan terugkeren." Richard Knopper kent Aalbers niet: "Ik hoor van spelers die hem nog kennen, dat het een goede kerel schijnt te wezen. Als hij dit voor elkaar krijgt, denk ik wel dat hij goede bedoelingen heeft voor Vitesse en Arnhem." Wapenaar maakt nog enig voorbehoud: "Ik weet niet hoe serieus het is. Eerst zien en dan geloven. Maar het zou voor de club fantastisch zijn, want dat betekent dat Vitesse weer een onwijze stap omhoog kan maken." (Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!