Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martin Drent kiest voor Veendam


3 mei 2005 - Martin Drent speelt volgend seizoen voor Veendam. De 35 jarige aanvaller werd het met de Gouden Gids Divisieclub eens over een contract voor 1 seizoen. In de zomer van 2006 worden dan in goed overleg besloten of men mogelijk nog een seizoen met elkaar zal doorgaan. De aanvaller van FC Groningen had aanbiedingen van diverse clubs maar koos er uiteindelijk voor om in het Noorden te blijven voetballen.


Drent speelde in zijn loopbaan al eens eerder voor Veendam. In het seizoen 1992/1993 speelde hij al voor de club om daarna zes seizoen voor Emmen en vijf seizoenen voor Groningen uit te komen. Dit seizoen moest Drent bij FC Groningen door de komst van Erik Nevland genoegen nemen met een invallersrol.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!