Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ger Senden blijft Roda JC trouw


4 mei 2005 - Ger Senden blijft bij Roda JC. De verdediger, die ook een aanbieding van FC Eindhoven op zak had, tekende een nieuw 3-jarig contract. Elke zomer zal er een evoluatie plaatsvinden of Senden ook het seizoen daarop als speler actief is bij Roda JC. Momenteel werkt de 33 jarige Senden ook al als jeugdtrainer bij de Limburgse club.


'Ik zal het komende seizoen in ieder geval proberen om met mijn ervaring de jongeren te helpen. Maar daarover zal ik eerst nog een keer goed met onze nieuwe trainer moeten praten', aldus Senden in Dagblad de Limburger.

De 34 jarige Marc Luijpers twijfelt nog over een langer dienstverband bij Roda JC. De verdediger stond eerder dit seizoen ook in de belangstelling van MVV, maar van die interesse is geen sprake meer.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!