Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord bereidt vraagprijs Simons te betalen


4 mei 2005 - De kans dat Club Brugge-middenvelder Timmy Simons naar Feyenoord komt wordt steeds groter. De Rotterdammers zouden Simons inmiddels een contract voor vier jaar hebben aangeboden. Daarnaast zou Feyenoord nu wel bereid zijn het door Club Brugge gewenste transferbedrag van vijf miljoen euro te betalen. Dit melden verschillende Belgische media vandaag.

Simons zelf lijkt ook wel oren te hebben in een vertrek naar Feyenoord. "Mentaal ben ik niet aan verandering toe. Ik heb een goed seizoen achter de rug en maak kans om volgend jaar Champions League te spelen met Brugge. Maar als het toch moet gebeuren, dan nu. Ik ben 28 en dat is de ideale leeftijd", aldus de international. (http://www.fr-fans.nl/)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!