Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap aast op Bernard Hofstede


4 mei 2005 - De Graafschap aast op Bernard Hofstede van VVV Venlo, zo meldt Omroep Gelderland. Algemeen Directeur Han Berger heeft inmiddels zijn interesse al kenbaar gemaakt bij VVV. De 24 jarige rechtsbuiten heeft in Venlo nog een doorlopend contract, toch zou een mogelijk transfersom geen struikelblok zijn bij een overgang.


Het is echter nog onduidelijk of het ook daadwerkelijk tot een transfer komt. De Graafschap weet nog niet waar het volgend seizoen aan toe is. De Superboeren strijden samen met FC Den Bosch nog tegen directe degradatie. Wanneer men op de zeventiende plaats eindigt zal men nacompetitie spelen. Het verschil tussen de nummer zeventien (De Graafschap) en de nummer achttien (FC Den Bosch) is drie punten in het voordeel van de Superboeren. Hofstede scoorde dit seizoen al vijftienmaal voor VVV in de Gouden Gids Divisie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!