Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ilja van Leerdam: "Het was tijd voor iets anders."


6 mei 2005 - Ilja van Leerdam zocht na vier jaar De Graafschap een nieuwe uitdaging en vond die in de eerste divisie bij FC Eindhoven. Zijn vertrek bij De Graafschap was vrij logisch. "Het was tijd voor iets anders. Ik heb hier vier moeilijke jaren gehad met hoogte- en dieptepunten. Maar het is goed om eens ergens anders te kijken."


Van Leerdam heeft hoge verwachtingen van FC Eindhoven. "Ze willen meespelen om de prijzen en gaan samenwerken met PSV. Bovendien krijg ik weer te maken met trainer Louis Coolen met wie ik bij Helmond Sport heel fijn heb samengewerkt", aldus de middenvelder.

Bij De Graafschap is Ilja van Leerdam de laatste jaren het plezier op bepaalde momenten kwijtgeraakt. "Dat mag je zo wel zeggen. De laatste twee jaren waren zwaar. De resultaten vielen tegen en plezier staat bij mij hoog in het vaandel", zegt de Brabander. Zondag keert de middenvelder terug bij PSV, waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Van Leerdam staat in de basis. "Het wordt heel zwaar. Je weet niet wie ze opstellen, maar de andere jongens zijn bijna net zo goed als de basis." "Bij Ajax speelden we goed in de organisatie.We konden lang de 0 houden. Zondag hopen we dat ook te doen." (Bron: Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!