Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax simpel langs RKC


7 mei 2005 - Ajax had geen enkele moeite vanavond met RKC Waalwijk. In de Amsterdam Arena eindigde het duel in 4-0. De zege van Ajax kwam geen moment in gevaar. Leuk was het duel echter allerminst. Het duel werd gespeeld in een zeer laag tempo.


Ajax kwam vlak voor rust op voorsprong en liep daarna snel uit naar 2-0. Na 34 minuten spelen was het Ryan Babel die de score opende. Drie minuten later was het Grygera die een voorzet van Nigel de Jong binnenkopte.

In de tweede helft liep Ajax in de slotfase van het duel nog uit naar 4-0. Nigel de Jong scoorde dertien minuten voor tijd op aangeven van boezemvriend Pienaar de 3-0. In de slotminuut maakte Angelos Charisteas de vierde Amsterdamse treffer. Ajax lijkt door de zege de tweede plaats, en dus voorrronde Champions League, niet meer te kunnen ontgaan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!