Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen en Willem II gelijk


7 mei 2005 - SC Heerenveen lijkt vandaag een goede stap te zetten richting Europees voetbal. Immers Willem II kwam op bezoek in het Abe Lenstra Stadion. Na 45 minuten spelen keken de Friezen echter tegen een 2-0 achterstand aan. In de tweede helft herpakte de ploeg van Gert-Jan Verbeek zich en pakte zelfs nog een punt. Door het verlies van FC Twente loopt men zodoende nog uit ook.


Willem II oogde de eerste helft gewoon frisser en liep dan ook verdiend uit na een 2-0 voorsprong. Na 22 minuten was het Kevin Bobson die scoorde, tien minuten later Iwan Redan overigens op aangeven van Bobson. Willem II ging met een 2-0 ruststand de catacomben in en leek de drie punten mee naar Tilburg te kunnen nemen.

In de tweede helft was het Michel Breuer die Heerenveen naar een 2-2 stand leidde. De verdediger scoorde na 55 en 57 minuten en revancheerde zich daarmee op de eerste helft, waar hij tot de mindere spelers van Heerenveen behoorde. In het restant van het duel kreeg Heerenveen nog wel een aantal kansjes maar Oscar Moens hield zijn doel schoon. Een gelijkspel dus voor Heerenveen en Willem II.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!