Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Doelpuntenfestijn in het Oosterpark


8 mei 2005 - Een waar doelpuntenfestijn vanmiddag in het Groningse Oosterparkstadion. Het duel tussen FC Groningen en Roda JC ging nergens meer over. Toch was het een groot spektakel met na negentig minuten spelen een 4-4 stand op het scorebord.


Erik Nevland opende na zes minuten spelen al de score namens FC Groningen. Nog voor rust kwam Roda JC terug in het duel en kwam zelfs op voorsprong. Cisse ('37) en Sergio ('40) scoorden, daar bleef het in de tweede helft niet bij. Arouna Koné maakte er namelijk 26 minuten voor tijd 3-1 van en er leek dan ook geen vuiltje aan de lucht voor de Limburgers.

In de vijf minuten na de 3-1 van Koné scoorde FC Groningen maar liefst drie maal. Twee keer Erik Nevland en een keer Martin Drent. Nu leek FC Groningen weer aan de haal te gaan met de drie punten. Acht minuten voor tijd maakte Koné er echter 4-4 van. Beide teams moeten dus genoegen nemen met een puntje.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!