Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse blijft strijden om Europees voetbal


8 mei 2005 - Vitesse doet nog mee in de strijd om Europees voetbal. De club profiteerde optimaal van het puntverlies van SC Heerenveen en FC Twente eerder dit weekend. Vandaag won Vitesse met 2-1 van FC Utrecht. Het verschil met nummer vijf SC Heerenveen is drie punten. Er zijn nog twee duels te spelen.


Vitesse kwam vandaag tegen de verhouding in op voorsprong. Na zestien minuten speen was het Rankovic die scoorde. Twee minuten later had Hans van der Haar de mogelijk om Utrecht op gelijke hoogte te brengen. Een gegeven strafschop werd echter gemist. Nog voor rust was het Sander Keller die de stand weer gelijk trok.

In de tweede helft konden beide teams weinig indruk maken. Vitesse pakte uiteindelijk de drie punten door een late treffer van Stijn Schraars. De jonge middenvelder scoorde twee minuten in blessuretijd de 2-1 en houdt daarmee de Europese droom levend.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!