Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Paauwe naar Portugese topclub'


21 mei 2005 - Patrick Paauwe speelt na de zomer voor een Portugese topclub, zo weet het Duitse dagblad Kölner Express te melden. De Duitse promovendus 1. FC Köln is al langere tijd gecharmeerd in de diensten van Paauwe, maar heeft volgens de krant van de speler te horen gekregen dat hij voor een Portugese topclub heeft gekozen.


Paauwe had aanbiedingen van drie Bundesligaclubs, maar Portugal lijkt zijn voorkeur te hebben. De speler maakt een zeer moeizaam seizoen door bij Feyenoord. Paauwe begon als aanvoerder, belandde op de bank, veroverde een plaats als defensieve middenvelder en behoort inmiddels niet eens meer tot de wedstrijdselectie.

Registreer je bij MrBookmaker en wed 15 euro GRATIS op bijvoorbeeld Feyenoord - ADO Den Haag!Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!