Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC en Volendam strijden om promotie


3 juni 2005 - RBC Roosendaal en FC Volendam gaan uitmaken wie volgend seizoen in de Eredivisie gaat spelen. De clubs gaan samen aan de leiding in nacompetitie poule A met acht punten. FC Volendam heeft een beter doelsaldo, maar verspeelde vandaag wel punten tegen het nog puntloze VVV.


Jeroen Ketting bracht FC Volendam vandaag nog wel op voorsprong. Volendam wist de voorsprong echter niet vast te houden. Vijf minuten na rust was het Garcia die VVV op gelijke hoogte bracht. Het bleef in Volendam bij 1-1 waardoor VVV haar eerste punt pakte in de nacompetitie. Volendam verspeelde dure punten met het oog op de strijd om promotie met RBC.

RBC Roosendaal won vandaag met 2-1 van Stormvogels Telstar. Geoffrey Meye bracht de bezoekers van Stormvogels Telstar na 57 minuten spelen nog wel op voorsprong. Elvis Hammond was echter de held van de avond. De Fulham-huurling scoorde vanavond twee maal ('65 en '70) en bezorgde RBC daarmee de drie punten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!