Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wapenaar mogelijk terug naar Serie A


24 juni 2003 - Harald Wapenaar keert mogelijk terug naar de Serie A. De 33-jarige doelman, die in het seizoen 1998/1999 bij Udinese onder contract stond, staat in de belangstelling van Chievo. Luigi Sartori, technisch directeur bij de club uit Verona, bevestigde de interesse op planetfootball.com. "We hebben twee keepers op het oog. Een Italiaan en Wapenaar."


Chievo raakt deze zomer mogelijk doelman Cristiano Lupatelli kwijt aan AS Roma, dat mede-eigenaar is van de keeper. Omdat eerder ook al reservedoelman Marco Ambrosio naar Chelsea vertrok, is Chievo op zoek naar versterking voor onder de lat. Sartori wilde de naam van de Italiaanse kandidaat niet bekendmaken, maar volgens Italiaanse bronnen zou het gaan om jeugdinternational Marco Amelia van Serie B-club Livorno.

Wapenaar is transfervrij nadat hij van FC Utrecht geen nieuw contract meer kreeg. Hij sprak nog wel met Ajax, maar de Amsterdammers trokken hun aanbieding weer in. Volgens Wapenaar was er echter sprake van een overeenkomst, waarop hij een arbitragezaak aanspande bij de KNVB. (FeyenoordNet.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!