Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfer Dave Zafarin nog niet rond


24 juni 2003 - Het bericht dat Davy Zafarin de komende twee seizoenen voor het Oostenrijkse FC Kärnten gaat voetballen, is volgens de speler zelf wat voorbarig. ‘Wat in de media is verschenen daar klopt niets van’, zegt de Limburger in een reactie aan DeGraafschap.nl.

De aanvaller vertelt verder: ‘Ik ben drie dagen in Oostenrijk geweest, heb er getraind, een wedstrijd gespeeld en twee keer gescoord. Ze hebben belangstelling maar deze week wordt er door mijn zaakwaarnemers verder gesproken. Er is nog niets getekend.’ Wil de kleine aanvaller persé vertrekken uit Doetinchem? ‘Nee, ik heb het perfect naar mijn zin en we strijden komend seizoen om promotie. Maar je krijgt misschien maar één keer in je leven de kans om in het buitenland te spelen en dan is Oostenrijk een mooi land.’, aldus de Limburger. (DeGraafschap.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!