Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Marcel Brands nieuwe technisch directeur AZ


4 juli 2005 - AZ heeft een nieuwe technisch directeur. De club heeft Marcel Brands weten los te weken bij RKC Waalwijk. Brands zal RKC per 1 september aanstaande verruilen voor zijn nieuwe werkgever. De 43 jarige oud-speler van onder meer Feyenoord op de website van AZ: ,,Deze stap past helemaal in mijn carrière en is absoluut een promotie”


Marcel Brands tekende in Alkmaar een contract voor onbepaalde tijd. De technisch directeur is mede gehaald op aandringen van coach Louis van Gaal. Brands paste precies in de profielschets die AZ had gemaakt. ,,Ik ben de afgelopen twee jaar door een paar clubs benaderd”, aldus een enthousiaste Marcel Brands op AZ.nl. ,,Dit was echter de eerste keer dat ik er een heel goed gevoel bij had. Ik zie dit ook als een absolute promotie. Ik vertrek straks bij RKC met pijn in m’n hart, want ik heb daar altijd heel fijn gewerkt, met fantastische mensen. Iedereen bij RKC gunt het me, dat is een goed teken. Deze stap past prima in mijn carrière. AZ is een stap omhoog.”

,,Ik kom terecht in een perfecte organisatie”, vervolgt Brands op AZ.nl. ,,Het ambitieniveau van de club spreekt mij enorm aan. Ik heb de afgelopen jaren met Martin Jol en Erwin Koeman bij RKC met fantastische trainers gewerkt, maar ik vind het een eer om met Louis van Gaal te mogen en kunnen werken. Van Gaal is een naam die zowel nationaal als internationaal aanspreekt. AZ heeft bovendien een enorm goede selectie. AZ is in alles een promotie.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!