Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe hoofdsponsor voor ADO Den Haag


6 juli 2005 - ADO Den Haag heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het gaat om zorgverzekeraar DSW, die ook al als hoofdsponsor is verbonden aan Excelsior. ADO Den Haag en de zorverzekeraar uit Schiedam hebben een tweejarig contract afgesloten.

Robert Langenbach (algemeen directeur ADO Den Haag): “ADO Den Haag is met het oog op het nieuwe stadion continu op zoek naar bedrijven die willen meegroeien. Zorgverzekeraar DSW is een bedrijf dat in het afgelopen seizoen al met verschillende facetten van onze organisatie kennis heeft kunnen maken. Dat DSW nu heeft besloten zich voor twee jaar als hoofdsponsor aan onze club te verbinden, is een compliment voor de gehele organisatie. Hieruit blijkt dat de specifieke kwaliteiten van onze sponsormogelijkheden worden erkend.”

Chris Oomen (voorzitter Raad van Bestuur Zorgverzekeraar DSW): “Gedurende het afgelopen seizoen hebben wij ons als hoofdsponsor van de jeugdopleiding en als shirtsponsor rugzijde aan ADO Den Haag verbonden. Vanuit deze samenwerking hebben wij in de praktijk kunnen ervaren dat ADO een ambitierijke betaald voetbalorganisatie is die wil uitgroeien tot een club voor de gehele regio Haaglanden. Deze doelstelling strookt met ons streven om naast Delfland, Schieland, Westland en Rotterdam ook meer mensen in de regio Haaglanden te laten kiezen voor een ziektekostenver­ze­kering van DSW. Met de stijgende lijn in de prestaties van ADO Den Haag, kunnen wij als hoofd­sponsor in hoge mate profiteren van de exposure die de club zal genereren.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!