Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gary de Graef naar Paderborn


6 juli 2005 - Garry De Graef heeft woensdag overeenstemming bereikt met SC Paderborn 07 over een driejarig contract. Paderborn is gepromoveerd naar de Tweede Bundesliga. Nederlander Jos Luhukay is er trainer en Dennis Schulp, ook ex-Graafschap, speelt er sinds kort. "Het is een heel ambitieuze club", verklaart De Graef tegenover Omroem Gelderland zijn stap.

"Paderborn heeft een driejarenplan. In het derde jaar willen ze meedoen in de top van de tweede liga", vertelt de 30- jarige Belg. "En als je in de tweede liga een goed seizoen draait, kom je automatisch in beeld bij betere clubs." "Bij De Graafschap heb ik veel meegemaakt de laatste twee jaar. Maar het was misschien beter om weg te gaan", licht De Graef zijn vertrek toe. "Bij De Graafschap was ik linksback en mandekker. In Duitsland ben ik ook linksback, maar daar heb ik veel meer vrijheid en geen directe tegenstander. En ik kom in aanmerking voor de positievan linkermiddenvelder."

De Graef deed dinsdag nog mee met de eerste training van De Graafschap, maar ging woensdag onmiddellijk met Paderborn op trainingskamp in Herzlake. De Graef speelde 62 competitieduels voor De Graafschap en scoorde 4 keer. (Bron: Omroep Gelderland)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!