Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vincent Euvrard naar KVSK United


8 juli 2005 - Vincent Euvrard speelt komend seizoen in de Belgische tweede klasse. De verdediger stond afgelopen seizoen onder contract bij FC Den Bosch dat hem transfervrij overnam van KRC Genk. Euvrard gaat komend seizoen aan de slag bij KVSK United uit Lommel.


De 23 jarige Euvrard speelde dit seizoen elf duels in het eerste elftal van FC Den Bosch, over het algemeen betrof het hier invalbeurten. Euvrard had bij FC Den Bosch een contract voor 1 seizoen, wat niet werd verlengd. Euvrard maakt dan ook transfervrij de overstap naar de Belgische tweede klasse.

De KNVB heeft Thijs van der Meulen (24) overigens een schorsing van zes maanden opgelegd vanwege doping. Van der Meulen, kwam afgelopen seizoen 1 maal als invaller in actie voor Den Bosch. De verdediger werd betrapt op het gebruik van cannabis. Van der Meulen viel op 2 maart dit jaar na de bekerwedstrijd Willem II - Den Bosch door de mand bij een dopingcontrole, Van der Meulen kwam dat duel niet in actie.

FC Den Bosch verwijderde hem na het nieuws van KNVB direct uit de selectie. Vandaag maakte het Brabants Dagblad pas melding van de straf. Kozakken Boys, de amateurclub waar Van der Meulen komend seizoen aan de slag zou gaan, heeft inmiddels afgezien van een overgang. Van der Meulen speelde het afgelopen seizoen op amateurbasis voor FC Den Bosch.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!