Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hartritmestoornissen treffen Michael Jansen


8 juli 2005 - Michael Jansen moet voorlopig het voetbal vergeten. De 21 jarige speler zal in ieder geval tot aan de winterstop niet beschikbaar zijn voor Vitesse. Er zijn hartritmestoornissen geconstateerd bij de talentvolle verdediger, zo meldt Vitesse in een persbericht. Een ingreep enige tijd geleden bracht niet het gewenste resultaat, nieuwe behandelingen worden verwacht.


Jansen raakte op 15 mei dit jaar in het duel Vitesse - Ajax korte tijd buiten bewustzijn. Uit onderzoek die volgden bleek dat er een hartritmestoornis die incidenteel optreedt bij maximale inspanning.Een eerste ingreep heeft het probleem vooralsnog niet opgelost, zo meldt Vitesse in een statement.

Uit de laatste testen vlak voor het seizoen is gebleken dat de problemen niet afdoende zijn verholpen. Er zullen zodoende nog verdere onderzoeken en behandelingen plaatsvinden. Jansen staat in elk geval tot aan de winterstop buitenspel. De verdediger wilde niet reageren op het nieuws.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!