Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en Anderlecht eens over Bart Goor


9 juli 2005 - De transfersoap tussen Feyenoord en Anderlecht over Bart Goor en Timothy Derijck nader zijn einde. Vandaag is bekend geworden dat Feyenoord en Anderlecht een principe-akkoord hebben bereikt over de transfers. De 32 jarige Goor speelde slechts 1 seizoen in Rotterdam.


‘Met instemming van trainer Erwin Koeman hebben we de situatie die was ontstaan op kunnen lossen’, aldus technisch directeur Mark Wotte op Feyenoord.nl. Anderlecht lijkt uiteindelijk toch de verlangde transfersom op tafel te willen leggen. Het gaat hierbij om een vast bedrag plus een premie van 500.000 euro als Anderlecht zich kwalificeert voor de Champions League. Bart Goor werd in de zomer van 2004 door Feyenoord overgenomen van Hertha BSC en groeide uit tot een belangrijke spil in het elftal.

Bart Goor haalde de afgelopen maanden in de media flink uit naar Feyenoord. Een breuk leek dan ook de enige mogelijkheid. Goor stelde dat beloftes van de clubleiding niet werden nagekomen. Zo zou Feyenoord de Belgisch international de komst van Timmy Simons (Club Brugge) hebben beloofd. De middenvelder vertrok echter naar PSV.

De aanvaller speelt volgend seizoen dus voor Anderlecht, waar hij een driejarig contract zal ondertekenen. Na zijn loopbaan zal hij worden opgenomen in de technische staf van de Belgische topclub. 'Met deze oplossing zetten we een punt achter Bart Goor', lichtte Mark Wotte de transfer toe. ‘Ook de situatie met de talentvolle Belgische jeugdinternational Timothy Derijck is hiermee opgelost.’Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!