Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Dordrecht versterkt zich met Ruud Kras


12 juli 2005 - FC Dordrecht heeft zich voor komend seizoen versterkt met Ruud Kras. De verdediger had een aflopend contract bij Ajax wat niet werd verlengd. Kras verruilde in de zomer van 2001 FC Volendam voor Ajax maar wist niet tot speelminuten te komen in het eerste elftal van de Amsterdammers.

De 23 jarige Kras, die de afgelopen jaren onder aan FC Zwolle en FC Volendam werd verhuurd, tekende bij Dordrecht een 2-jarig contract. FC Dordrecht was al enige tijd op zoek naar een extra verdediger, daarnaast is men nog op zoek naar een aanvaller. Door het aantrekken van Kras denkt men zich ook in tegen een mogelijke schorsing van Reinhard Breinburg die positief is bevonden bij een dopingtest.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!