Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente test Griekse linksback


13 juli 2005 - FC Twente test de komende dagen de Griekse linksback Konstantinos Loumpoutis. De 26 jarige verdediger zal zich vanavond bij de selectie van de Tukkers voegen en zal proberen in de komende anderhalve week een contract te verdienen. Loumpoutis speelde het afgelopen siezoen voor het Italiaanse Perugia waar hij een aflopend contract had. De speler is dus transfervrij.


Loumpoutis stond de afgelopen drie jaar onder contract bij Perugia, 1 seizoen werd hij daarvan verhuurd aan een andere Italiaanse club, Siena. Zijn Italiaanse periode kan allerminst een succes worden genoemd, hij speelde in totaal slechts zeventien duels. Voordat de linksback naar de Italiaanse competitie vertrok kwam hij uit voor Aris Saloniki. Laumpoutis speelde 1 keer in het nationale elftal.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!